این معامله چه وضعیتی پیدا میکند؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۲۶۳ #11723162

باسمه تعالی
عروس خانواده‌ای در سال ۱۳۹۷ ادعا کرده که مبلغ ۷۰۰ هزار تومان به موجب قباله‌ی ازدواج‌ اش که در سال ۱۳۷۳ صورت گرفته از پدر شوهر‌اش که در سال ۱۳۹۱ فوت نموده طلبکار است و ورثه‌ی آن مرحوم به گمان اینکه مبلغ دین به روز حساب شده و حدود ۴۰ میلیون تومان میشده است به موجب مبایعه نامه‌ی (الف) ۲۹۶ متر از زمین باغی که جزو ترکه آن میت بوده در عوض آن دین به ملکیت آن عروس درمی‌آورند. ولی در این انتقال ۲ نفر از ورثه آن را امضا نمی‌کنند و همسر آن مرحوم به گمان اینکه از زمین فرد متوفی ارث می‌برد آن را امضا نموده است.
به موجب مبایعه نامه دیگری (مبایعه‌نامه ب) همسر متوفی ۱۰۰ متر از زمین باغ را باز هم به گمان آن که از زمین ارث میبرد به آن عروس بخشیده است ولی در این سند چیزی به عنوان ثمن دریافت نشده است.
عروس خانواده نیز مجموع این زمین را به مساحت ۳۹۶ متر به موجب مبایعه نامه (ج) به شخص دیگری فروخته است.
حال ورثه معتقدند که این بدهی به این مقدار نمیرسیده است و باید با تورم سال ۹۱ که متوفی در آن فوت نموده است محسابه میشده.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و درود . وراثی که قرارداد را امضا نکرده اند میتوانند دادخواست ابطال نمایند .

باسلام و احترام
قرارداد نسب به اشخاصی که امضا نکرده اند غیرنافذ است و میتوانند درخواست ابطال سند را مطرح کنند

با سلام.. معامله نسبت به سهم کسانی که امضاء ننموده اند نافذ نیست و می توانند تقاضای ابطال آن را بدهند.

سلام.ورثه ای که ناراضی هستند وامضا نکردند می توانند اعتراض کنند.

با سلام
وراثی که امضاء نکرده اند می توانند دادخواست ابطال معامله بدهند

بااحترام
میتوانید ابطال را بخواهید

معامله در خصوص وراثی که امضاء نموده اند صحیح و نافذ بوده و نسبت به آن وراثی که امضاء نکرده اند غیرنافذ و قابل ابطال می باشد