در صورت امتناع زوج از صیغه طلاق میشه ماده واحده رو اعمال کرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۹۰ #11703842

اگر با توافق طرفین گواهی عدم امکان سازش صادر بشه در صورت امتناع زوج از صیغه طلاق میشه ماده واحده رو اعمال کرد و دادگاه خودش الزام به. طلاق کند یا خیر؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امید است دوستان و کارشناسان محترم حقوقی قبل از جواب سوال به صورت کامل متن سوال را مطالعه نمایندو سپس پاسخ کاربر ارسال گردد......در سوال طلاق به درخواست زوجه یا زوج پرسیده نشده که دادگاه در صورت عدم حضور یکی از طرفین دستور اجرای طلاق را صادر نماید.....
در سوال مذکور ذکر شده توافق طرفین یعنی نوع طلاق توافقی بوده است حال انکه در طلاق توافقی بر خلاف بقیه طلاق ها توافق طرفین تااتمام کار و امضای محضر نیاز است لکن اگرزوجه در صورتجلسه دادگاه تعهد (تعهد به فعل)زوج در فرض عدم مراجعات بعدی در مراحل طلاق توافقی پس از صدور حکم را دریافت نماید در صورت عدم مراجعه ایشان میتواند با تعهد به فعل مذکور ادامه مراحل را شخصا یا توسط وکیل دادگستری انجام دهد....

حتی بر فرض صدور گواهی عدم امکان سازش ، چنانچه زوج در دفترخانه حاضر نشود امکان اجرای صیغه وجود نداشته و موضوع طلاق منتفی خواهد شد .

در صورت امتناع زوج از صیغه طلاق، رعایت ماده واحده توسط دادگاه بلامانع می باشد ودادگاه راسا اقدام میکند.

با سلام بله در صورت امتنماع زوج دادگاه اقدام میکند

سلام
بله به دستور قاضی حکم طلاق صادر می شود باید صیغه جاری شود