نحوه دفاع در جرائم رایانه ای چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶۱۲ #11695137

سلام و عرض خسته نباشید
بنده ۴ سال پیش در شرکتی مشغول بکار بودم همه خرید اینترنتی هارو انجام میدادم با کارت صاحب کارم که با رضایت خودش اطلاعات رو بهم داده بود. در حال حاضر ۴ سال هست که از اون شرکت اومدم بیرون و از روی حق خوری هایی مدیرعاملش انجام داده بود خصومتی میون ما ایجاد شد ایشون از من شکایت کرد بابت پرونده ی حقوقی و من مجبور به گرفتن وکیل شدم، از اونجایی که وکیل گفته بود تا هزینه پرداخت نشه وارد جلسه نمیشه مجبور شدم از اطلاعات کارت حسابش خرید اینترنتی بزنم و پول وکیل جور کنم و اگر اینکار را نمیکردم حدود ۵۰۰ میلیون ضرر میکردم، حالا در دادگاه کیفری متهم به ماده ۷۴۱ جرائم رایانه ای شدم و جلسه وقت تعیین شده؟ و شاکی پرونده هستش و میگه ۵۰۰ میلیون رو پرداخت کن و رضایت بدم، سواستفاده میکنه از این.
از شما درخواست راهنمایی دارم که چه دفاعی میتونم داشته باشم؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام دوست عزیز اگر بنده پیشنهاد وکیل رو براتون دادم بخاطر پیچیدگی پرونده شماست و شما به تنهایی نمیتوانید از عهده آن برآیید.موفق و پیروز باشید

میتوانید با پشتیبانی تماس گرفته و بهترین وکلا را بخواهید