برای افراز ملک ارثی،باید تمام وراث اجازه دهند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵,۷۳۴ #11663497

سلام

از پدرم ملکی به جا مانده میخواهم به قدر سهم خودم و برای خودم سند جدا بگیرم؟(افراز نه تفکیک)
برای این کار باید سایر وراث اجازه دهند؟

و باید با آن ها سر مسئله افراز توافق کنم؟

مدارک لازم برای افراز چیست؟

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر نیازی به اجازه سایر وراث نیست هریک از ورثه میتوانند از دادگاه محل وقوع ملک تقاضای افراز نمایند که در صورت احراز غیر قابل افراز بودن میتوان تقاضای دستور فروش ملک مزبور و پرداخت سهم هریک از ورثه را نمود .

با سلام
هریک از ورثه میتوانند از دادگاه محل وقوع ملک تقاضای افراز بکنند و اگر ملک غیر قابل افراز بود
هر کدام از وراث می توانند تقاضای دستور فروش ملک را کنند و سهم الارث خود را بخواهند
با به همراه داشتن گواهی انحصار وراثت به دفاتر خدمات قضایی مراجعه کنید و دادخواست خود را مطرح کنید.

با سلام
مستفاد از رای وحدت رویه شماره ۷۱۹ هریک از ورثه میتوانند از دادگاه محل وقوع ملک تقاضای افراز نمایند که در صورت احراز غیر قابل افراز بودن میتوان تقاضای دستور فروش ملک مزبور و پرداخت سهم هریک از ورثه را نمود . برای این امر ضمن مراجعه به دفتر خدمات قضایی و تنظیم دادخواست حقوقی گواهی انحصار وراثت نیز به پیوست تقدیم گردد

ابتدا برگ انحصار وراثت تهیه کنید تا ورثه متوفی و سهم هر یک مشخص شود و سپس در صورتی که سند ملک ثبت شده باشد شخصا به اداره ثبت مراجعه کنید و درخواست افراز بدهید و در صورتی که ثبت شده نباشد دادخواست تقسیم ترکه را به طرفیت مابقی ورثه مطرح کنید