استفاده از سند مجعول در معامله جرم است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۸۸۵ #11654989

با سلام ایا استفاده از سند مجعول در معامعله جرم محسوب میشود. و جاعل ب رد مال محکوم میشود

مشاوره حقوقی جعل
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

جعل جرمی مطلق است اعم از اینکه ضرری متوجه طرف بشود یا خیر در صورت استفاده به جرم جعل و استفاده از سند مجعول و جبران خسارت وارد محکوم میشود

سلام
بله چنین اقدامی جرم محسوب می شود و دارای مجازات می باشد

اگر علم وآگاهی ازسند مجعول داشته باشید جرم است

بله
استفاده از سندی که علم به جعلی بودن آن داریم جرم بوده و به موجب مواد 523 تا 542 قانون مجازات اسلامی (کتاب پنجم- تعزیرات مصوب 1375) مرتکب علاوه بر حبس به جبران خسارات وارده هم محکوم می شود
میزان مجازات وابسته به سندی است که جعل شده و با توجه به اهمیت سند مجازات کم و زیاد می شود