آیا اداره کار در صدور حکم یک نهاد مستقل نمی باشد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۶۸۷ #11634809

با سلام
بنده در یک شرکت کار می کنم و کار فرما بنده را به جرم سرقت اخراج نموده است و کارفرما از بنده در دادگاه شکایت نموده است و نزدیک یک سال پرونده در دادگاه در حال بررسی است و بنده از کارفرما به خاطر حکم اخراج شکایت کردم و در هیات تشخیص اداره کار بنده درخواست بازگشت به کار نمودم و هیات تشخیص قراره اناطه صادر نموده است.
آیا هیات تشخیص اداره کار می تواند پرونده اداره کار را منوط به تصمیم مراجع قضایی قرار بدهد؟
آیا اداره کار در صدور حکم یک نهاد مستقل نمی باشد؟
هیات تشخیص به بنده گفت بعد از تصمیم مرجع قضائی ما هم تصمیم می گیریم.
آیا این اقدام اداره کار صحیح است؟
چه کاری باید انجام بدهم؟
ممنون

مشاوره حقوقی اداره کار
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله تصمیم اداره کار صحیح است .

با سلام و احترام
منتظر رای دادگاه باید بمانید

با سلام
مطابق ماده ۷۰ ایین دادرسی کار
چنانچه بین طرفین دعوا همزمان دعوای کیفری مرتبطی با دعوای مطروحه در مرجع حل اختلاف، در مرجع دیگری مورد رسیدگی باشد که نتیجه آن به تشخیص مرجع رسیدگی کننده مؤثر در رای باشد، صدور رای موکول به تعیین تکلیف دعوای کیفری خواهد بودلذا اقدام هیات تشخیص صحیح بوده است

بله اقدام اداره کار کاملا صحیح می باشد و باید منتظر رای دادگاه محترم باشید

اقدام اداره کار صحیح است