با اجرا گذاشتن سفته، آیا حکم جلب میگیرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۰۸ #11624316

سلام
وقت بخیر
ببینید من به شخصی ۳۰ میلیون سفته دادم ۱۵ تا سفته ۲ میلیون تومنی و فقط امضا زده بودم و اثر انگشت و ایشون رفتن تاریخ خودش نوشته که تاریخ نوشتن سفته ۱۵ فروردین ۹۷ و تاریخ وصول سفته ۱۵ شهریور ۹۷ و با توجه به اینکه الان ۷ بهمن ۹۸ هستیم لطفا توضیح بدین داستان سفته من چجوری میشه؟ و اگر بذار اجرا لطفا کامل بگید ایا حکم جلب میگیره یا چقدر زمان میبره این مراحلش و ایا زندان هم داره؟
ممنون

مشاوره حقوقی سفته
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وقتی کسی سفته بدون تاریخ و سفید به کسی میدهد عرفا به معنای آن است که اختیار گذاشتن تاریخ را به دارنده سفته داده است که هروقت مایل باشد بر روی آن تاریخ گذاشته و به بانک مراجعه نماید و وجه آنرا دریافت کند مگر اینکه خلاف این امر ثابت شود .‌لذا پس ازمحکومیت شما به مبلغ سفته و عدم پرداخت آن درمرحله اجرا .‌حکم جلب صادر میشود

بعد از صدور حکم قطعی و گذشت ۱۰ روز از تاریخ ابلاغ اجراییه اگر مالی معرفی نکنید بله حکم جلب میگیره و اگر نتوانید اعسارتان را ثابت کنیدبله زندان داره