آیا نیاز به گرفتن مجوز یا ثبت شرکت هست؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱,۵۸۸ #11620682

سلام وقتتون بخیر
سوالی درباره ثبت شرکت بازاریابی از حضورتون داشتم.
من مغازه دار هستم قصد دارم یک دفتر بازاریابی راه اندازی کنم هدفم هم فقط افزایش مشتری مغازه و فروش خودم هستش
با چندتا موسسه صحبت کردم گفتن مسئولیت محدود راه اندازی کن هزینه هم ۲.۸۰۰.۰۰۰ خواستم بدونم یعنی فقط با ۲.۸۰۰.۰۰۰ من میتونم شرکت مسئولیت محدود راه بندازم
هزینه محضری یا اسنادی نداره؟؟؟

و اگر قرار باشه علاوه بر بازاریابی برای فروش خودم ، بازاریابی برای مشاغل دیگر هم داشته باشم آیا باید مجوز و ثبت شرکت انجام بشه؟؟
به این صورت که ما خدمات و کالای مشاغل رو معرفی کنیم و درصدی از مبلغ فروش به عنوان سود برای شرکت خودمون برداشت کنیم

مشاوره حقوقی ثبت شرکت
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و درود ثبت شرکت هزینه بالایی برای شما ندارد.

با سلام
ثبت شرکت خیلی هزینه ای ندارد

با سلام و احترام ثبت شرکت هزینه زیادی برای شما ندارد.

هزینه ثبت شرکت با مسئولیت محدود از مبلغ اعلام شده هم کمتر است .

با سلام

ثبت شرکت هزینه بالایی ندارد.

هزینه های ثبت شرکت زیاد نیست.

با درود هزینه گزافی ندارد.