چطور میتونم معامله از بابت ربا را در دادگاه ثابت کنم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۷۴۴ #11589656

سلام و عرض ادب، بنده با توجه به نیازم مبرم مالی جهت تکمیل آپارتمانم مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان از یه نفر ربا خوار گرفتم و برای اینکه ربا خواری اثبات نشود مابینمون یک مبایعه نامه صوری نوشته شد و بنده ملک رو به صورت صوری به ربا خوار فروختم و در مبایعه نامه جهت تضمین سود معامله مبلغ کل ثمن معامله ۳۳۰ میلیون تومان نوشته شد ولی عملا تو مبایعه نامه ۱۵۰ میلیون بین من و رباخوار طی چک رد و بدل شده نه ۳۳۰ میلیون و چون معامله صوری بود جهت پرداخت الباقی ثمن معامله چیزی در مبایعه نامه نوشته نشده است با توجه به اینکه زمان تحویل نیز مشخص شده بود ولی چون معامله صوری بود ملک در تحویل خودم بود سپس بعد از این معامله صوری بنده این ملک رو به یه نفر کارمند فروختم و ملک رو تحویل دادم سپس بعد از ۴ ماه بنده جهت پرداخت پول به اضافه سودش به ربا خوار ،دو باره یک مبایعه نامه بینمون نوشته شد که در آن مبایعه نامه ربا خوار همان ملک رو دوباره به صورت صوری به بنده به مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان فروخت، بنده هم ۱۰۵ میلیون نقدا دادم و برای پرداخت مابقی مبلغش، چکی را که از خریدار دوم(کارمند) گرفته بودم و این چک از بابت تنظیم سند همین ملک بود و (روی چک نیز این مطلب ذکر شده بود) به ربا خوار دادم و چون در مبایعه نامه صوری نوشته شده بود که اگر چک برگشت بخورد معامله فسخ خواهد شد و با توجه به اینکه چک از بابت تنظیم سند معامله دوم بود رباخوار نتونست اون چک رو نقد کنه در نتیچه به چک برگشت زده و سپس ابتدا از دادگاه نسبت به وصول چک اقدام نمود ولی از طرفی چون قیمت اپارتمان ۷ برابر شده بود از وصول چک صرفنظر کرده و ربا خوار ابتدا از بنده به عنوان فروش مال غیر به صورت کیفری شکایت نمودند و با توجه به اینکه دادگاه کیفری رای دادند که علتی برای فروش مال غیر پیدا نکردن دادکاه رای منع تعقیب صادر سپس ایشان رضایت کتبی دادند که از بنده شکایتی ندارند و سپس دوباره رفتند و از بنده شکایت مال غیر به صورت حقوقی کردند،، در نتیجه آپارتمان رو از بنده میخواد از طرفی هم من، ملک رو بعد ازاین معامله صوری قانونا طبق مبایعه نامه به یک بنده خدا که کارمند هستش فروختم و۴ سال هستش که انجاساکن هستن سوالم از شما اینه بنده با شرحی که دادم چطور میتونم صوری بودن مبایعه نامه از بابت ربا رو تو دادگاه اثبات کنم تا رباخوار نتونه ملک رو از دستمون در بیاره با تشکر فراوان

مشاوره حقوقی کیفری
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام،با تایید ‌کارشناس و شهادت شهود...

شما با توجه به تنظیم قرارداد اراده خود را بروز دادین ولی اگر بصورت تلفنی د ر خصوص ربا وسود صحبت کنید وآنها شاهد باشند کمک میکنه و مشکل با این مدارک ربا را ثابت کنید ولی صوری بودن با شاهد ممکنه

با تایید کارشناس و شهود حکم ربا صادر میشود.

باسلام و احترام

شما در دردادگاه دفاعیات خودرا بیان کنید بابت صوری بودن معامله و بعداز تایید کارشناسان مربوطه حکم به ربا صادر میشود

وربا دهنده و رباگیرنده هردو مجازات میشوند

با سلام و احترام
با تایید کارشناس حکم به ربا صادر می شود.

با سلام،با تایید ‌کارشناس و شهادت شهود.

سلام
با تایید کارشناس حکم به ربا صادر می شود.