در خصوص خرید آپارتمان و عدم پرداخت ثمن بدلیل عقب نشینی ؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۴۵۹ #11554

من یک واحد آپارتمان به مساحت ۱۹۷ متر مفید با سند ۶دانگ در مورخه ۳۱/۰۶/۹۳ به مبلغ سیصد میلیون تومان فروختم و تو قولنامه هم از قرار متری چند نوشته نشد فقط یک کلام ۳۰۰ قیدشد خریدا خود بنگاه بود و قرار شد تمن معامله را طی ۵ فقره چک هر کدام ۵۰ میلیون تومان پرداخت کند و پرداخت کرد. ۵۰ میلیون هم گفت تو نتظیم سند میدم منم قبول کردم یه چک ۵۰ میلیونی از بابت تنظیم سند دریافت کنم و آپارتمان را تحویل دهم و تحویل هم دادم لازم بذکر میدانم که ملک ما مقدار ۲۵ متر عقب روی دارد و من هم این موضوع را به بنگاه گفتم و ۲ نفر شاهد که زیر پای قولنامه را امضا کردن گفتند ما شهادت میدیم.
حالا این آقا روز تنظیم سند نیومد و گفت این ملک عقب روی دار به من نگفتن ؟ وبه چک ۵۰ میلونیش هم وصول نداد منم چک را همون روز برگشت زدم و شکایت کردم و طرف رفته از من شکایت کرده به الزام به تنظیم سند و غیره؟ نه از دفترخانه گواهی عدم حضور آورده ؟نه برام اظهارنامه فرستاده؟
قولنامه ماهم از نوع جدید هاست که توش نوشته هرگونه عقب روی یاملک تو طرح باشد مسئولش بنگاه هست.
لطفا منو راهنمایی کنید تو دادگاه چی بگم

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مشکل قانونی گریبانگیر شما نخواهد شد زیرا دو مدرک از جانب شما وجود دارد. یک شهود ضمن قرارداد که شهادت میدهند که عقب نشینی آن را اعلام کرده اید و دیگری بندی که در قولنامه موجود است مبنی بر اینکه مسئولیت عقب نشینی با خریدار ( بنگاه ) است و این بند نشان دهنده ی این است که وقتی خریدار سندی را امضاء میکند یعنی از تمام شروط آن آگاه است. شما در دادگاه به این مطالب اسنتاد نمایید و مطالبه ی وجه و ضرر و زیان تاخیر تادیه ثمن را به طرفیت ایشان تنظیم نمایید.

موفق باشید