تشخیص اشتباه پزشک در تشخیص پرده بکارت و طلاق دختر

پرسیده شده
۷ پاسخ ۶,۹۶۵ #11545

سلام دختر عقد کرده است خانواده داماد بعد از یک ماع عقد ایشان را به دکتر زنان برده تا معاینه پرده بکارت شوند،دکتر گفتند ایشان سابقه عمل دارند.... باکره اما آثار عمل مشاهده میشود....... دختر معترض میشود که عمل ندارد....دختر به پزشک قانونی استان محل سکونت ارجاع داده میشود و همه گقتند آثاری از عمل وجود ندارد.... اما تشخیص اشتباه دکتر باعث شد خانواده پسر از دختر طلاق بگیرند.....از لحاظ قانونی مجازات این پزشک چیست!؟؟ دختر چگونه میتواند از پزشک شکایت کند؟؟؟؟

مشاوره حقوقی جرایم پزشکی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
ابتدا به نظام پزشکی و سپس دادسرای تخصصی پزشکی جهت طرح شکایت مراجعه فرمایید

سلام شما می توانید به سازمان نظام پزشکی شکایت خود را را اعلام ویا اینکه براساس گزارش خلاف واقع پزشک قانونی شکایت کیفری انجام دهید

می توانید در دادسرای جرایم پزشکی شکایت کنید.

با سلام و احترام
با مدارک معتبر اقدام به شکایت از پزشک کنید

از دکتر در نظام پزشکی با ادله محکمه پسند شکایت کنید

ب نظام پزشکی رفته و و با ادله از دکتر شکایت کنید

شما میتوانید به دادسرای انتظامی نطام پزشکی مراجعه کرده و با ارائه مدارک از آن پزشک شکایت نمایید.

موفق باشید