تهدید کرده که اگه من نرم پیشش دو تا عکسی که بهش دادمو پخش میکنه، چکار کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۲۱ #11539717

با سلام من چند روزی هست که با یه آقایی تو فضای مجازی اشنا شدم که به من گفتن قصدشون ازدواجه چند روز نگذشته از این دوستی که از اخلاقش خوشم نیومد و خواستم با اون به هم بزنم ولی به شدت منو تهدید کروه که اگه من نرم پیشش دو تا عکسی که بهش دادمو پخش میکنه میاد در خونمون و به خانوادم همه چیزو میگه یا میاد محل کارم توروخدا یه راه حل بهم بگین چیکار کنم بیخیالم شه

مشاوره حقوقی تهدید
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما میتوانید به جرم تهدید به افشای عکسهای شخصی شما شکایت کنید

با سلام و احترام
از او طبق قانون مجازات اسلامی شکایت تهدید کنید به استناد این ماده
«هر کس دیگری را به هر نحو به قتل یا ضررهای نفسی و شرافتی یا مالی یا به افشای سری نسبت به خود یا بستگان او تهدید کند، اعم از اینکه به این واسطه تقاضای وجه یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را کرده یا نکرده باشد، به مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه یا زندان از دو ماه تا دو سال محکوم خواهد شد.»
و در دادسرا کیفر خواست مشتکی عنه صادر می گردد.

سلام
در مورد شما و این موارد مشابه ۲ راه وجود دارد
الف_اقدام قصائی:طرح شکایت کیفری

۱)می توانید از پیامهایی که با این مضمون تهدید آمیز به شما ارسال کرده است،پرینت تهیه کرده و به یکی از دفاتر خدمات الکترونیک قصائی مراجعه کنید.
۲)احتمال دارد نام و نشان درست و دقیقی از وی نداشته باشید؛
بنابراین شکایت خود را با عنوان مزاحمت و تهدید از طریق فضای مجازی(تلگرام یا واتساپ یا هر شبکه ای که هست نام ببرید)
ثبت کنید: دفاتر برای ثبت شکایت راهنماییتان خواهند کرد.
۳)سپس با برگ شکایت ثبت شده به دادسرای ناحیه ۳۱_جرائم رایانه ای_ مراجعه میکنید و به پلیس فتا جهت انجام تحقیقات مقدماتی ارجاع داده می شوید.
۴) در آنجا با دادن شماره تلفن و پرینت مکالمه استعلام از صاحب خط انجام می شود. و بعد از برگشت پاسخ استعلام به ایشان نیز ابلاغ صورت می گیرد.
۵)و به دادسرا و شعبه ی مربوطه ارجاع داده می شوید.

ب)مصالحه

همچنین شما می توانید از یک وکیل رسمی دادگستری کمک بخواهید؛
بدین شرح که مسئله را با وکیل مطرح کنید و از وی بخواهید که با شخص خاطی تماس بگیرد و تذکر جدی بدهد که قصد دارد شکایت مطرح کند و قبل از طرح شکایت به دلیل رعایت مصلحت هر دو طرف تشخیص داده است با صحبت مسئله را حل کند.
که اگر وکیل خوب بتواند صحبت کند روش دوم پیشنهاد می شود.

**در پایان توصیه می شود با یک دوستی مجازی و چند روزه یا چند ساعته لطفا اطلاعات شخصی و عکس های خود را در اختیار غریبه نگذارید.
پایدار باشید.

سلام
به جرم تهدید و افشای عکسهای شخصی شکایت کنید .

تهدید جرم می باشد شمامیتوانید ازایشان شکایت کنید

به دادستان محل مراجعه و به عنوان تهدید از وی شکایت کنید.

وقت بخیر، میتوانید از ایشان شکایت مبنی بر تهدید نمایید . یا از طریق پلیس فتا به ایشان تذکر دهید.