میتونم از اون فرد شکایت کرده و از طریق IMEI گوشی ثابت کنم که سیم کارت صفر من توی گوشی که متعلق اون فرد هست فعال شده؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۷۰ #11514644

سلام خسته نباشید،
یک نفر سیم کارت صفر منو که تا حالا ازش استفاده نکرده بودم توی گوشی خودش انداخته و از سیم کارتی که به نام منه برای خودش پیام های توهین فرستاده و ادعا میکنه من براش فرستادم و قصد داره از من شکایت کنه...الان سوالم اینه آیا میتونم از اون فرد شکایت کرده و از قاضی بخوام حکم بده تا برم از طریق IMEI گوشی ثابت کنم که سیم کارت صفر من توی گوشی که متعلق اون فرد هست فعال شده و اون خودش این پیامها رو برای خودش زده؟؟؟

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام شما میتوانید علیه ایشان شکواییه تنظیم نمایید و یکی از دلایل خودرا شمارهخ شناسایی گوشی اعلام نمایید توسط مقام قضایی مورد رسیدگی قرار میگیرد

در صورت شکایت فرد موردنظر میتوانید با ارائه دلایل و مدارک لازم مبنی بر سواستفاده وی از سیمکارت شما علیه خودتان، از خود دفاع کنید و اگر ادعای شما برای دادگاه ثابت شود سپس میتوانید ب جرم افترا از وی شکایت کنید

بله قابل اثبات است و میتوانید تحت عنوان افترا از ایشان شکایت کنید

سلام بله شما می توانید شکایت کنید و گوشی ردیابی می شود که از چه محلی پیامک ارسال می نماید