دادگاه حکم طلاق را صادر میکند؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۵۹ #11498314

سلام من همسرم بیماری اسکنزفرنی دارد و دادگاه فرستاد پزشک قانونی انها مدارک و مصاحبه انجام دادند و پزشک قانونی رای را صادر کرده که او مبتلا به اختلال خلقی در سوه مصرف مواد میباشد که دورههای همراه با علام روانپزشکی نیز بوده و منجر به بستری شدن وی در بیمارستان شده است و نیاز به درمان مستمر و منظم روانپزشکی دارد در صورت مصرف مواد و یا قطع درمانهای روانپزشکی احتمال عود ان وجود داشته و درمان ان سخت خواهد بود به نظر شما ایا دادگاه حق طلاق را صادر میکند ممنون

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بیماری ایشون جزو بیماری های هست که ادامه ی زندگی رو برای شما سخت میکنه و ممکنه که از نظر قاضی دلیل کافی برای صدور حکم طلاق باشه.

بله گاها بعلت برخی بیماریها حق طلاق هم برای زن بوجود می اید

اعتیاد به مواد مخدر و بیماری روانی شدید یا هر بیمارب صعب العلاج از موارد تحقق شروط ضمن القعد و از موجبات طلاق است

با سلام
به صراحت میتوان گفت که بر طبق ند ۲ از شروط طلاق ضمن عقد نکاح ، نوع بیماری موجود زوج برای زوجه می‌بایست مخاطره‌آمیز باشد یا در صورتی که مرد دچار بیماری شود که باعث سوء رفتار و معاشرت مرد باشد ، دراین صورت زن می‌تواند تقاضای طلاق بنماید.
لذا بر حسب نظر دادگاه موضوع بررسی و اگر قابل درمان و زندگی با ایشان ممکن نباشد حکم بر طلاق صادر خواهد شد

در این مورد دو موضوع محتمل است:اگر قاضی پرونده با توجه ب سوابق پزشکی و معاینات پزشکی قانونی قانع شود ک بیماری صعب العلاج روانی با درمان دارویی و مراقبت های درمانی دیگر هم قابل کنترل نبوده و در هرحال زندگی مشترک را با اختلال و معضل جدی مواجه خواهد کرد در اینصورت میتواند با استناد ب ایجاد عسر و حرج حکم ب طلاق شما دهد و مضافا پرونده کمپ و اعتیاد هم احتمال این رای رو قوت میبخشد،اما اگر بیماری صعب العلاج با مصرف دارو و مراقبت های درمانی دیگر قابل کنترل باشد و اختلال شدیدی با این شرایط ایجاد نشود هم میتواند منجر ب تصمیم دیگری شود....هرچند با این مواردی ک ذکر کردید و سابقه اعتیاد و بستری در کمپ مضاف بر بیماری صعب العلاج اسکیزوفرنی احتمال صدور رای اول ب نظر من بیشتر هست

سلام.در صورت اثبات عسر و حرج زوجه در زندگی مشترک و سختی کشیدن وی دادگاه رای به طلاق خواهد داد ولی در این‌مورد بستگی به نظر قاضی محترم پرونده دارد که ظاهرا نیز امکان‌پذیر هست همچنین اگر‌ در کنار مورد فوق(بیماری) مصرف مواد را از طریق ارائه نامه از کمپ‌ترک اعتیاد یا طریق دیگری اثبات نمایید صدور رای طلاق به نفع شما اصولا قطعی میباشد.

سلام
سوابق پزشکی، معاینه پزشکی قانونی،از موجبات عسر و حرج که زندگی مشترک را مختل می کند و به دستور دادگاه طلاق ثبت می شود