حبس تعلیقی، در صورتی که تعلیق لغو و حکم لازم الاجرا شود، چگونه ابلاغ می‌شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۱ #11482590

سلام. خدا قوت.
شخصی حبس تعلیقی داره و در طول دوره‌ی تعلیق، مجددا محکوم به حبس تعزیری میشه؛ حالا حبس تعلیقی که از قبل داره از چه طریقی به مرحله‌ی اجرا میرسه؟
آیا دادگاه مربوط به پرونده‌ی جدید حبس تعلیقی از پرونده‌ی قبل رو به اجرا میذاره یا همون مرجع و دادگاه قبل که حبس تعلیقی صادر کرده اقدام می‌کنه؟
آیا میشه حبس تعلیقی به مرحله‌ی اجرا نرسه و فرد محکوم، فقط حبس مربوط به پرونده‌ی جدید رو تحمل کنه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.‌بستگی به درجه مجازات جرم جدید داره