گرفتن حکم جلبم چند روز زمان میبره؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۴۰۰ #11480245

سلام.من به علت بدهی (سفته) درخواست اعسار دادم قبول شد حکم قطعی اومد ۶۵ م پیش پرداخت مابقی اقساط.پیش پرداخت رو ندارم بدم و مهلت ده روزه اجراییه هم تمام شده.الان گرفتن حکم جلبم چند روز زمان میبره حدودا.شاید بتونم مبلغ رو تهیه کنم طی بیست روز آینده

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام

بستگی به نظر قاضی دارد،ولی چون مهلت اجداییه ۱۰ روز تمام شده،

زود میتونه حکم جلبت رو بگیره،تا حکم جلبت صادر نشده،و هنوز دستگیر نشدید،میتونید زود اقدام کنید که زندان نروید،چون زندان رفتن شما هم به نفع ایشون نیست.

باسلام و درود قابل پیش بینی نمی باشد بستگی به نظر قاضی دارد.

با سلام بعد از یک ماه از تاریخ ابلاغ اجراییه حکم جلب صادر می شود

سلام قابل پیش بینی نیست

با سلام بعد از پایان مهلت ۱۰ روزه امکان گرفتن حکم جلب وجود دارد مگر اینکه باقاضی اجرای احکام صحبت نمایید که مهلتی به شما داده شود تا بتوانید مبلغ پیش قسط را تهیه نماییدچونکه به زندان رفتن شماهم کمکی به شخص نخواهدکردچه بهترکه مهلت داده شودتاپیش قسط را فراهم نمایید

با سلام
بستگی به نظر قاضی دارد و قابل پیش بینی نیست

سلام سی روز پس از صدور اجراییه حکم جلب صادر می گردد ممکن است محکوم له پس از ۳۰ روز درخواست جلب به جای ارائه ندهد در پرونده های حقوقی صدور حکم جلب با درخواست محکوم‌له صورت می‌گیرد