آیا امکان طرح شکایت علیه پدر خانمم وجود دارد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۶۷ #11476261

خانمم در سال ۹۶ دو بار اقدام به خودکشی کرده از راه خوردن قرص که یکبارش در منزل پدری بوده موقعی که اختلاف من با خانمم وجود داشت و پدرش برده بیمارستان به منم اطلاعی نداده اند.
آیا امکانش هست علیه پدر خانمم طرح شکایت کنم؟
و مورد پیگرد قضایی قرار بگیره؟
با توجه به اینکه همسرم علیه من شکایت کرده بعد از ترک منزل مبنی بر ضرب و شتم عمدی در حالی که پدر و مادر و همسایه ما هم شاهده که هیچ ضرب‌ و شتمی صورت نگرفته و دادگاه هم حاضر شدن، خانمم طی تماسی با من در سال ۹۶ موقعی که منزل پدری بود گفت که توسط برادرش کتک کاری شده.
آیا تاثیری در اثبات بی گناهیم هست؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نمیتوانید نسبت به پدرزنتان شکایت نمایید و برای شکایت زوجه بایستی دفاع موثر نمایید تا رد شود

پدر ایشان در این زمینه چه جرمی مرتکب شده اند ؟ به نظر بنده نمی شود از پدرشان شکایتی کنید
شمابرای اثبات بی گناهی باید اولا منکر ادعاهای همسرتان ثانیا با شهادت شهود خود را تبرئه کنید

ادعای انتساب ضرب و جرح به شما را باید شاکی بتواند اثبات نماید و الا شکایت ایشان رد خواهد شد پدر خانم شما مرتکب جرمی نشده و امکان شکایت علیه ایشان وجود ندارد.

بسمه تعالی : در فرض سوال حضرتعالی پاسخ سوال اول : چون خودکشی از نظر قانون جرم نیست اما از نظر مذهبی گناه کبیره میباشد . پس اگر پدر خانوم شما اطلاع نداده قابل پیگیری و مجازات نمیباشد . وپااسخ سوال دوم : اگر زمان ضرب و جرح را همسر شما زمانی که مد نظر شماست اعلام کرده با توجه به شهادت پدر و مادر و همسایگان منع پیگرد شما صادر خواهد شد و نیازی به بیان کتک کاری توسط برادرشان از جانب شما قابلیت اثبات ندارد لذا صرفا به دفاع از خود بپردازید بهتر موفق خواهید بود

پدر همسرتان جرمی مرتکب نشده که قابل پیگیری قضایی باشد.
همسرتان ضرب و جرح را باید اثبات کند.

طرح شکایت علیه پدرخانم معنا ندارد

سلام پدر خانم شما جر یا تخلفی مرتکی نشده است . در خصوص ضرب و شتم هم همسرتان باید شاهد معرفی کند . در غیر این صورت شکایت رد می شود .