میشه مهریه اش را ببخشد و طوری تنظیم بشه که بدون حضور من نتواند طلاق بگیرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۸۱ #11474083

خانوم من وکالت حق طلاق برای برگشتن به زندگی را میخواهد میخواستم ببینم میشه مهریه اش را ببخشد و طوری تنظیم بشه که بدون حضور من نتواند طلاق بگیرد ودر دادگاه خلاف همسر خود را اثبات کند تا بتواند طلاق بگیرد

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مهریه را ابراء کند و در ازای آن وکالت در طلاق اعطاء کنید
وکالت در طلاق دو نوع است مطلق و مشروط اگر مطلق باشد هر زمان اراده کند می تواند وکالت در طلاق را اعمال کند
صرف نظر از همه مسائل حتما مهریه ابراء شود

با سلام
به دلیل اینکه زوجه از حق خویش میگذرد تا حق طلاق را اخذ نماید لذا نمیتوان شروطی بر آن نهاد و در صورت داشتن حق طلاق ، زوجه هر دم که بخواهد میتواند اقدام نماید .

باسلام میتوانید با تنظیم سندرسمی وکالتنامه ح طلاق را به همسرتان منتقل نمایید وایشان هم میتواند مهریه خودرا ابرا نماید درصورتی که حضور شما نیاز باشد خلاف وکالت می باشد.

اگر وکالت طلاق به زوجه اعطا شود ،هر زمان اراده کند می تواند از طریق دادگاه خود را مطلقه نماید.