به چه صورت میشود روی سفته ضمانت اقدام کرد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۹۰ #11473625

باسلام وقت بخیر بنده باشخصی برای شراکت کار مبلغ ۳۰ میلیون پرداخت نمودم سپس۲۰ میلیون دیگر هم پرداخت نمودم و برای پولم دوبرابر اصل پول سفته گرفتم و یک قرارداد بین خودمان که امضا و انگشت زده شده کار به صورت خرید و فروش بود وسود نصف نصف بعد چند روز طلب ۶ میلیون پول دستی کرد و بنده هم پرداخت کردم بعد از دوروز قرار شد وارریز کنه که گوشی دیگه جواب داده نشد الان من چطوری میتونم اقدام کنم رسید و پیام های که صحبت شده و ویس ها هم دارم

مشاوره حقوقی سفته
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام واحترام باتوجه به متن سوال و قرارداد فی مابین درابتدا اظهارنامه ی الزام به ایفای تعهد ارسال نموده سپس دادخواست الزام به ایفای تعهد مطرح نمایید

درود: اول باید متن قرارداد را مطالعه نمود، بعد طبق قرارداد شکایت کرد مبنی بر نقض قرارداد، بعد سفته ها را اجرا گذاشت بر اساس متن قرارداد.

باسلام و درود شما می توانید دادخواست الزام به ایفای تعهد قراردادی مطرح نمایید.

میبایست بدوا برای مطالبه وجوه واریزی و استرداد آنها وفق قرارداد اقدام کنید بدوا برای این موارد اظهارنامه و بعد دادخواست دهید

سلام
با توجه به مفاد قرارداد فی مابین می توان روی سفته ها اقدام کرد

با درود دادخواست الزام به ایفای تعهد قراردادی را مطرح نمایید

باسلام
الزام به ایفای تعهد