چگونه سند خودرو را به نام بزنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۲ #11463562

باسلام.
بنده یه ماه پیش کرج پژو پارس گرفتم ۲۲ تومنش مونده که دادن شرایط گذار. که با ورودی که گرفتن بدهیم شد در کل ۲۴ میلیون اونم ماهی با چهار درصد. شرایط گذار هم اقساط کرد واسه چهارده ماه که ماهی باید دو میلیون هفتصد بدم. که تموم شده بدهیم میشه تقریبا ۳۸ میلیون واسه چهارده ماه. ازم یه چک ۳۸ میلیونی بدون تاریخ در وجه حامل گرفتن. قولنامه هم دادن ولی تو قولنامه چک وارد نکردن فقط تو توضیحات نمایشگاه نوشته بدهی مانده به شرایط گذار واگذار شد. الان تو یه ماه میگم من میخوام تسویه کنم قبول نمیکنن میگن ما درصد ۶ ماه میگیریم و یا بهونه واسه نزدن سند در ضمن یه دانگ تو برگه سبز و پلاک به اسم منه. بقیه ۵ دانگ به اسم شرایط گذار هستش. خواستم بدونم اگه شکایت کنم میتونم ثابت کنم که درصد یه ماه بدم سند بزنم میتونم ثابت کنم که چک واسه ماشین دادم شاهد هم دارم. ممنون از راهنماییتون

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
واقعا طرح دعوی در خصوص موردی که شما بیان نموده اید از عهده شما خارج میباشد چه بسا با طرح دعوی مشکلی افزوده نمایی پیشنهاد میکنم حتما در این خصوص یکی از کارشناسان حقوقی مشاوره کنی
لیکن بدوا میبایست مراتب علت اعطای چک و اینکه قصد پرداخت باقیمانده وجه را داری طی اظهارنامه ای از طریق دفاتر خدمات قضایی به طرف اعلام نمایی

سلام بله با ارایه دلایل و مدارک طرح دعوا کنید و عنوان کنید حاضر به پرداخت کلیه اقساط بصورت یکجا هستید