آیا من میتوانم سند خودرو را به نام خود بزنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۴۰ #11458225

سلام خسته نباشید
پرایدی داشتم بنام خودم بود، که خودم خریده بودم جدیدا با پراید مدل بالاتری معاوضه کردم و شش تومان سر دادم فقط سندش فروشنده بنام شوهرم زد الان ماشین دست خودمه ولی شوهرم بنظر میاد میخواد بفروشه، میگه قرض دارم.
آیا من میتونم سند را به نام خودم بزنم؟
چون خودم خریدم یا نمی توانم کاری بکنم؟
لطفا کمکم کنید
کدوم راه میتوانم صد در صد به سند ماشینم برسم؟
میترسم یوقت بفروشه.
آیا میتونه بدون فاکتور طلایی که چند سال پیش برام خریده و من فروختم خرج کردم را از من مطالبه کنه؟
به جای پول ماشینی که من دادم و سند بنام او شده.
آیا قطعا به حقم میرسم یا نه؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پراید قبلی مال شما بود و با پراید جدید معاوضه کرده اید و مالکیت پراید باید به شما منتقل شده باشد. به نظر از جهت ماهوی شما مالک ماشین باشید ولی با سند رسمی دولت شوهر شما را مالک می داند و شما باید دادخواست ابطال آن را بدهید

اگر قرارداد( قولنامه ) بنام شما باشد میتوانید فروشنده را ملزم به انتقال سند بنام شما نمایید .
خیر طلاها را نمیتواند مطالبه نماید .

در بیع و معاوضه، معوض باید در مالکیت کسی در آید که عوض را می دهد. پراید قبلی مال شما بود و با پراید جدید معاوضه کرده اید و مالکیت پراید باید به شما منتقل شده باشد. حال شوهرتان چگونه به نام خود گرفته است؟ برایش وکالت داده بودید سند را برود به نام شما بزند و خیانت کرده است؟ به نظر از جهت ماهوی شما مالک ماشین باشید ولی با سند رسمی دولت شوهر شما را مالک می داند و شما باید دادخواست ابطال آن را بدهید

سلام در خصوص خودرو فقط می توانید بابت مهریه آن را توقیف کنید و نسبت به طلاها حقی برای شوهر وجود ندارد . ضمن این که می توانید وجه پرداختی بابت خرید خودرو را از باب قرض از شوهرتان مطالبه نمایید .

باسلام
چون سند بنام شوهرتان است خوب میتواند آنرا بفروشد و شما چنانچه ثابت نمایید پول ماشین را شما پرداخت کردید میتوانید آنرا از شوهرتان مطالبه نمایید و دادخواستی مبنی بر مطالبه وجوه پرداختی را مطرح نمایید
درخصوص طلاهای فروخته شده هم خیر شوهرتان نمیتواند ازشما مطالبه نماید

سلام
سند ماشین به نام همسرتان ثبت شده دیگر امکان ثبت آن به نام خودتان نیست مگر اینکه همسرتان ماشین را به شما منتقل نماید.

سند به نام همسرتان است می تواند آن را منتقل کند.
آیا میتونه بدون فاکتور طلایی که چند سال پیش برام خریده و من فروختم خرج کردم را از من مطالبه کنه؟ خیر نمی تواند