در صورتی که من مهریه ام را به اجرا بگذارم، ایا دادگاه اختیار دارن که از ارثیه همسرم، مهریه منو بگیرن؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۲۱ #11457591

همسر من تک فرزند است و قبلا هم یکبار دیگه ازدواج کرده بودن و هیچ ملک یا هر چیزی بنامشون نیست،پدر و مادرشون در قید حیات هستن

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
در صورتی که والدین همسرتون در قید حیات هستند امکان ندارد
پس از فوت والدین از سهم الارث همسرتان میتوانید درخواست مطالبه مهریه کنید

با سلام.
در صورتی که والدین ایشان فوت کنند شما می‌توانید از سهم الارث ایشان به اندازه مهریه توقیف نمایید نه زمانی که در قید حیات می باشند!

سلام. تا زمانی ک پدرومادر در قید حیات باشن خیر امکان توقیف نیست

وصول مهریه از طریق توقیف سهم الارث همسر میسر است . ولی در شرایطی که والدین همسرتان در قید حیات هستند موضوع ارث منتفی است .

با سلام
تا زمانی که والدین همسر در قید حیات هستند قانونا .ارثی به همسر شما تعلق نمیگیرد
اما پس از فوت والدین همسر میتوانید از سهم الارث همسر خود به مقدار مهریه (باقی مانده)توقیف کنید.