اگر ما استرداد کنیم و ادامه بدهیم آیا خوب هست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۳۰ #11456976

سلام
یک دادخواست تعیین داور داده بودیم داور هم دادگاه تعیین کرده
ولی از دادگاه امروز تماس گرفتن گفتن به یکی از خوانده ها اظهارنامه ندادید
و اون خوانده زمین شهرداری به نام او ثبت شده برای اولین بار

حالا اگر ما اون شخص استرداد کنیم
و ادامه بدهیم آیا خوب هست

و بعدا از او شکایت کنیم

یا اینکه از اول اظهارنامه و دادخواست بدهیم البته هزینه دوباره دارد

کل خوانده ها ۶ نفر هستن

و خرید مغازه هست که ۴ سال تکمیل و تحویل ندادن

مشاوره حقوقی ملکی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام باید نظر داور و مدارکتان بررسی شود تا مشخص شود ان خوانده تاثیری در دعوا دارد یا خیر

بهتر است دادخواست خود را مسترد و مجددا طرح نمایید، بهتر است مستندات بررسی شود

اگر شخصی که فرمودید یکی از ایادی گذشته محسوب میشود باید حتما به طرفیت او نیز دادخواست مطرح شود بنابراین به نظر میرسد باید مجدد دادخواست مطرح کنید

با سلام ، در مورد استرداد دعوی نسبت به یکی از خواندگان ، پاسخ نیازمند بررسی دقیق پرونده است چراکه حذف یک خوانده در مواردی تاثیر زیادی در سرنوشت دعوی دارد و در مواردی اینگونه نیست، بنابراین نیازمند بررسی بیشتر است.

برای اظهارنظر در این خصوص باید رای صادره در مورد تعیین داور ملاحظه شود تا بتوان ارائه طریق نمود .

با درود بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد به قطعیت نمی‌توان گفت استرداد کنید یا خیر
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است