از ثبت برایم نامه آمده مبنی بر کسر از حقوق به جهت مهریه، دلیلش چیست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۲۶ #11446860

سلام
خانم اینجانب ترک منزل کرده، هر دو وکیل گرفتیم، در حال گذران گرفتن طلاق توافقی هستیم، حال به شرکت اینجانب از سازمان ثبت اسناد املاک کشور نامه ایی مبنی بر کسر از حقوق آمده است.
سوال :
۱- کارمان به دادگاه و اینها فعلا نکشیده، اقدام اونها قانونی هستش؟
۲- تا اونجاییکه من اطلاع دارم وقتی که مرد قبول به پرداخت مهریه نکرد، بعد از دادگاه و حکم دادگاه کسر از حقوق اعمال میشه.
با توجه به اینکه تمام این اختلافات و ترک منزل و این نامه کسر از حقوق کمتر از بیست روز اتفاق افتاده.
ممنون میشم راهنمایی کنید .

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وقتی درشرف طلاق توافقی هستید ملاک توافق شماست .‌و کسرازحقوق منتفی خواهد شد

بله مهریه از طریق اداره ثبت اسناد قابل اجراست و کارشان قانونی است

صدور اجراییه ثبتی یکی از روشهای وصول مهریه و اخیرا اولین روش قانونی وصول مهریه است و مانعی برای این کار وجود ندارد مگر اینکه در طلاق توافقی که در جریان است راجع به مهریه و نحوه پرداخت آن توافق کرده باشید که بایستی این موضوع را به اجرای ثبت اعلام نمایید. تا توقیف حقوق متوقف شود.

برای مطالبه وجه مهریه دو ا وجود دارد:
دادگاه
اداره ثبت
چون سند ازدواج یک سند رسمی است امکان اجرای آن توسط اجرای ثبت نیز وجود دارد.

با سلام و احترام
همسر شما از طریق دوایر اجرایی ثبت مهریه خود را اجرا گذاشته و اقدام به توقیف حقوق شما نموده است

با سلام. با توجه به اینکه سند ازدواج جزو اسناد رسمی لازم الاجراست تقاضای اجرای مهریه از سوی اداره ثبت شده است و با توجه به معرفی حقوق جنابعالی اقدامات کسر از حقوق جاری شده است.

با سلام
با توجه به ایین نامه شناسایی وتوقیف اموال مدیون مرجع ذیصلاح برای به اجرا گذاشتن مهریه اداره ثبت واحد معاونت اجرایی ان می باشد لذا اقدام همسرتان کاملا قانونی می باشد