آیا اجرت المثل نیز قابل قسط بندی هست؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲,۴۶۷ #11441697

سلام . آیا زوجه میتواند در حین زندگی مشترک درخواست اجرت المثل ایام زناشویی از دادگاه بکند و یا اجرت المثل در هنگام طلاق موضوعیت دارد ؟ و آیا اجرت المثل نیز قابل قسط بندی هست ؟ با تشکر

مشاوره حقوقی اجرت المثل و نحله
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اجرت المثل قابل مطالبه قابل تقسیط می باشد

سلام
بله مشکلی در خصوص مطالبه ی اجرت المثل ندارید و الزاما ارتباطی میان مطالبه ی اجرت المثل و طلاق وجود ندارد.
بله امکان تقسیط آن وجود دارد

سلام
به نظر امکان مطالبه اجرت المثل را در حین زندگی دارد و قابلیت تقسیط نیز دارد

چنانچه زوجه کارهایی را که شرعا به عهده وی نبوده و عرفا برای آن کار اجرت‌المثل باشد، به دستور زوج و با عدم قصد تبرع انجام داده باشد و برای دادگاه نیز ثابت شود، دادگاه اجرت‌المثل کارهای انجام گرفته را محاسبه و به پرداخت آن حکم می‌نماید.
لذا زوجه درحین زندگی مشترک میتواند تقاضای اجرت المثل رانماید .‌واگر شما معسر باشید . قابل تقسیط هست

چنانچه زوجه کارهایی را که شرعا به عهده وی نبوده وعرفا برای آن کار اجرت المثل باشد، به دستور زوج و با عدم قصد تبرع انجام داده باشد و برای دادگاه نیز ثابت شود، دادگاه اجرت المثل کارهای انجام گرفته را محاسبه وبه پرداخت آن حکم می‌نماید.
در این تبصره قید نشده است که در ضمن طلاق و یا بعد از طلاق
لذا قبل از درخواست طلاق می توان اجرت المثل خواست

با سلام
بله هم در حین زندگی مشترک هم در موقع طلاق طبق قانون جدید قابل مطالبه است
اگر اموالی نداشته باشید میتوانید اعسار و تقسیط بدهید

پس از ثبت طلاق امکان مطالبه آن وجود دارد و بعضا ضمن دادخواست طلاق ، اجرت المثل ایام تصرف مطالبه میگردد