آیا می توانم به دیوان عدالت اداری دادخواست تایید تخلف بدهم و با رای آن شکایت کیفری تحت عنوان امتناع از انجام وظیفه مطرح کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۸۹ #11400482

با سلام

بنده دستور کارشناسی را دو مرحله به پزشکی قانونی شهری بردم که هر دوبار نامه دادند بدلیل اینکه در نظام پزشکی رسیدگی شده از انجام آن خودداری کردند و بواسطه این کار شکایت بنده رد شده است.

(طرح شکایت کیفری بصورت مستقیم بدلایلی احتمالا نتیجه بخش نخواهد بود)

با تشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دیوان صلاحیت رسیدگی به این موضوع را ندارد.

بادرودوسلام دیوان عدالت اداری صالح به رسیدگی نمی باشد.

در صلاحیت دیوان عدالت نمیباشد شما میتوانید درخواست کارشناسی مجدد نمایید

موضوع مود اشاره جزء وظایف و تکالیف دیوان عدالت اداری نبوده و شکایت احتمالی نیز نتیجه ای ندارد .

با احترا سوال دارای ابهام میباشد حداقل دوخط در موردموضوع شکایت شرح دهید

سلام
اگر شکایت شما قبلا در نظام پزشکی رسیدگی شده است مجددا در پزشکی قانونی قابل رسیدگی نخواهد بود و همان شکایت اول را باید دنبال کنید.