آیا کار پدرم دفاع از فرزند خویش است یا جرم است ؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۴۵ #11389138

باسلام و احترام
در دبیرستان مورد حمله واقع شده ام و با زنجیر کوتاه که در کنار خود داشته ام از خودم در مقابل شخص که جلوی راه مرا گرفته بود و به من حمله کرد بود را فقط با زد از کاپشن ایشان به صورت خیلی کوچک جهت ترساندن ایشان انجام داده ام و ایشان مرا به زمین زده و مرا کتک زده اند و قبل از آن ایشان به مدت ۳۰ روز به بنده فحاشی و توهین و توهین به مقدسات داشته اند .

به دلیل اینکه مدیر مدرسه ترک پست کرده بودند و ساعت تعطیلی مدرسه بوده و منم در حیاط مدرسه بودم با پدرم تماس گرفتم چرا که فرد مجرم مرا تهدید به قتل کرده بود .
پدر من با همان زنجیر اما در جیب نه در دست ، وارد خوابگاه شده و اول جویای مسعول خوابگاه شده و هیچ مسعولی در خوابگاه نبوده است ، و پدرم در سالن خوابگاه بوده است که فرد مجرم از طبقه دوم به سالن آمده و در جواب پدرم که مجرم کیست خود را معرفی کرده و به سمت پدرم حمله کرده و پدرم را مورد کتک کاری قرار داده است است و پدرم نیز در دفاع از خود با زنجیر از دو بازو مجرم زده است که در پزشکی قانونی به این صورت نوشته شده است که کوبیدگی و خراشیدگی روی باز و مجرم در حین درگیری با پدرم به ایشان فحاشی کرده و بعد از درگیری پدرم و مجرم مسعول خوابگاه آمده و مجرم را از پدرم جدا کرده است و بعد از خروج پدرم به دنبال ایشان آمده و در بیرون خوابگاه در حیاط مدرسه در جمع ۲۵۰ نفر شروع به فحاشی ناموسی و تهدید کرده است و در زمان قصد حمله مجدد ایشان مدیر مدرسه از ترک پست برگشته و مجرم را گرفته است و در همین زمان مجرم دست به گردن خود زده و گفته است گردن کلفت است و مجددا تهدید به قتل کرده است .
حال اداره آموزش پرورش از دست پدرم به دلیل ورود به خوابگاه ، شکایت با عنوان رعب و وحشت مکان عمومی و محاربه کرده است ، آیا کار پدرم دفاع از فرزند خویش است یا محاربه و جرم آن چیست ؟
و همچین پدر مجرم نیز از دست بنده و پدرم شکایتی با عنوان زدن فرزند ایشان کرده است ، و جرم آن چیست ؟
و جرم تهدید و فحاشی و تهدید به قتل و توهین به مقدسات و شروع دعوا و درگیری مجرم با پدرم چیست ؟
با تشکر فراوان

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام.
مواردی که فرمودید هر کدام جداگانه بررسی میشود.
کار پدرتان دفاع از فرزند نیست.. این چنین عنوانی در قانون نداریم..ان چیزی که شما شنیدید دفاع مشروع است که هر شخصی با توجه به اوضاع و احوال و خطری که متوجه اوست میتواند در حد و اندازه ای که قانون تعیین کرده از خودش دفاع کند.... حال این عمل پدر شما یعنی درگیری و ضرب و شتم دانش اموز جرم جداگانه ای دارد که باتوجه به گزارش پزشکی قانونی در حق شاکی محکوم به پرداخت دیه خواهد شد.
در خصوص ورود غیر قانونی به خوابگاه نیز اموزش پرورش میتواند به اتهام جرایمی که ذکر کردید از پدر شما شکایت کند و در صورت اثبات مجازات حبس و شلاق و جریمه دربرخواهد داشت..
و اما در خصوص اینکه فرد مورد نظر با شما درگیر شده و اگر ضرب و شتمی نسبت به شما انجام داده است.شما نیز میتوانید با ارایه گزارش پزشکی قانونی برای دیه شکایت کنید ..همچنین در صورت فحاشی و توهین و.... نیز میتوانید از نامبرده شکایت کنید که در صورت اثبات به شلاق یا جریمه نقدی در حق دولت محکوم خواهد شد..
موفق باشید.