اگر در این مدت نقل و انتقالی انجام دهم به مشکل بر میخورم و فرار از دین است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۳ #11382660

سلام
همسرم به من اطلاع دادند که از طریق دفتر ازدواج مهریه خود را مطالبه کرده اند. در عقد نامه فقط آدرس همسرم قید شده و آدرس بنده نوشته نشده. اولا که ابلاغیه به چه صورت بدست بنده خواهد رسید؟
دوما اگر در این مدت نقل و انتقالی انجام دهم به مشکل بر میخورم و فرار از دین است؟
با توجه به اینکه در عقد نامه آدرسی از من وجود ندارد و چیزی به من ابلاغ نخواهد شد.

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
چنانچه آدرسی از شما در سند نباشد ( که این تخلف تنظیم کننده سند است) اجراییه و سایر اوراق به نشانی معرفی شده از سوی طلبکار ابلاغ می شود در هر صورت چون موضوع مطالبه مهریه است در نهایت پس از مدتی چنانچه طلبکار موفق به وصول مهریه از طریق اجرای ثبت نشد پرونده به دادگاه ارجاع می شود.

سلام
چنانچه چیزی به شما ابلاغ نشود به نظر نقل و انتقال اموال فرار از دین محسوب نمی شود