میخواهم جدا از خانواده زندگی کنم قانونا چطور اقدام کنم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۰۲ #11350191

سلام خسته نباشید
من متولد ۸۳ ام تصمیم دارم وقتی ۱۸ سالم شد از پیش خانوادم برم و داخل خوابگاه زندگی کنم و شروع به کار کردن کنم .

دلیلشم اینه که پدرم زیادی محدودم میکنه و کلا زندگی عادیی ندارم !

از لحاظ مالی پدر و مادرم کم نمیذارن برام (هرچند منت همچیو میذارن)
ولی از لحاظ عاطفی و روانی به شدت توی کمبودم .

و خواهر بزرگترم برای اینکه زودتر از این خونه بره با مردی که دوسش نداشت و کلا از ملاک هاش خیل فاصله داشت خیلی عجله ای ازدواج کرد و الانم کلی مشکل دارن .

و اونیکی خواهر بزرگترمم کلی تلاش کرد که خودش کار کنه (روانشناسه) ولی هیچجارو پدرم نذاشت بره و وقتی کار مزون رو شروع کرد همش محدودش میکنه که هیچجا نره و خواهرم یواشکی با من میره درصورتی ک ۲۴ سالشه . من نمیخوام سرنوشتم مثه خواهرام باشه
میخوام وقتی ۱۸ سالم کامل شد بدون اینکه بهشون بگم برم

میخواستم بدونم که اگه ۱۸ سالم باشه و توی خوابگاهی شروع به زندگی کنم و شروع به کار کنم
و دانشگاه برم رشتمم انسانیه

میتونن کاری کنن ؟ مثلا برم گردونن بزور یا هرچیزی شبیه به این از لحاظ قانونی میتونن اینکارو بکنن ؟

چون من اونطوری ک تحقیق کردم بعد ۱۸ سالگی همه اختیاراتم بجز ازدواج دست خودمه

فقط میخوام مطمعن بشم خیلی ممنون که وقت گذاشتین و خوندین 🧡

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بعد از پایان ۱۸ سالگی امکان مستقل شدن وجود دارد .

بعد از ۱۸ سالگی میتوانید مستقل زندگی کنید.

سلام و عرض ادب
از جهت قانونی هر فردی بعد از ۱۸ سالگی رشید و عاقل و بالغ محسوب میشود و حق هرگونه تصمیم گیری برای امور مالی و غیر مالی خویش را داراست.

با سلام بعد از رسیدن به سن ۱۸ سالگی رشید محسوب می شوید

بادرودوسلام پس از هجده سالگی امکان مستقل زندگی کردن را دارید.

باسلام واحترام .بعداز هیجده سالگی میتوانید مستقل زندگی کنید اما درنظر داشته باشید که آن هم تبعات خودش را دارد وسرکار رفتن به این آسانی ها نیست ......

سلام
بعد از ۱۸ سالگی به لحاظ قانونی هیچ محدودیتی شما در این ارتباط ندارید.
اما برای رسیدن به این هدفتون از آن مسیر نروید. آن مسیر با هنجارهای جامعه ما سازگار نیست و چه بسا خودتان هم آسیب ببینید.
از روش درس خواندن و رفتن به دانشگاه استفاده کنید که استقلال شما هم تامین خواهد بود. تا پدر یا مادر نشوید نگرانی های آن ها را درک نخواهید کرد!
امیدورام موفق یاشید.