میتونم با شکایت بچمو بگیرم؛ حق با منه که بچه شیرخوارم رو بهم بدن؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۸۸ #11342343

سلام. من سه ساله ازدواج کردم.و کل سه سال همش با شوهرم دعوا داشتیم.چون بداخلاقه و همش فحاشی میکنه.ثبات فکری و حرفی نداره.هروز یه تصمیم میگیره. خانوادش همش تو تصمیمات زندگیمون دخالت میکنن.بیشتر مطیع دیگرانه اصلا با من مثل همسرش رفتار نمیکنه.حالا یک ماهه بچه ام به دنیا اومده. بازم باهام بدرفتاری کرد.منم قهر کردم و با بچه یه ماهه ام اومدم خونه پدرم.چند ساعت بعد اومد بچمو ازم گرفت و برد حالا بنطرتون چکار کنم

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام برای طفل دادخواست استردادطفل تقدیم و تنظیم نمایید.

باسلام حضانت فرزند تا هفت سال با مادر است
شما می توانید دادخواست استرداد فرزند و دستور موقت مطرح کنید

حضانت فرزند تا ۷ سالگی با مادر است، دادخواست استرداد طفل را با صدور دستور موقت بدهید

با احترام شما میتوانید تا ۷ سالگی و دریافت نفقه از طریق مهریه اقدام نمایید

حضانت طفل تا ۷ سالگی با مادر است و در صورتی که هرکس از این حق ممانعت به عمل آورد میتوانید استرداد طفل را طی دادخواستی مطالبه کنید.

باسلام و احترام. دستور موقت بگیرید برای گرفتن فرزند بدون تعیین وقت و سریع صادر میشه مخصوصا که فرزند شیرخوار هست.

سلام
بهتر است از مشاوره خانواده کمک بگیرید برای طفل هم می توانید دادخواست استرداد طفل بدهید.