دادخواست مهریه و نفقه داده، اعتراض قبول نشده، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۶ #11338079

سلام خسته نباشید مغازمو دو سال پیش از طریق بنگاه فروختم به خواهرم امثال با همسرم به مشکل برخوردیم دادخواست مهریه داده و توقیف اموال دادگاه مغازه رو توقیف کرده و حکم داده به نفع همسرم و حتی بعد اعتراض تجدید نظر هم اعتراض خواهرم و قبول نکرده حکم دادگاه برام مشکوکه راه حل چیه تا بتونه ثابت کنه خواهرم ممنون ازکمکتون

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اصولا بعد از صدور حکم قطعی بر محکومیت مدیون اگر انتقالاتی انجام گیرد فرار از دین و معامله صوری خواهد بود
مگر اینکه انتقال مال در چند ماه اخیر قبل از صدور حکم قطعی طوری باشد که اثبات گردد هدف زوج فرار از دین بوده است که این موارد با نظر قاضی انجام میگیرد .
احتمالا مواردی بوده که بصورت ضمنی دخالت یا حضور شما در مغازه مورد نظر را تایید نموده است لذا برای اظهار نظر دقیق بایستی پرونده مطالعه گردد .
موفق باشید