آیا هیئت امنا این حق رو داره که از نگه داری حیوانات خانگی توی واحد شخصی جلوگیری کنه؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۴۰ #11337549

سلام.
من و همسرم توی یک مجتمع ۴۰ واحدی در ۱۰ طبقه زندگی میکنیم. واحد رو خریدم(مستاجر نیستم) ولی سند نداره و به صورت قول نامه است. از هیئت امنا ( که از ساکنین خود ساحتمان هستن ) ساختمان پرسیدم ، گفتن که نگه داری سگ و گربه ممنوعه تو ساختمان ولی توی قراردادی که داریم هیچگونه قوانینی ذکر نشده و این قوانین فقط توی بولیتن ساختمان نصب شده.
قبلا هم با همسایمون مشکلی داشتیم که هیئت امنا گفته بودن هر کی اینجا مشکلی ایجاد کنه و ازش خوشمون نیاد میندازیمش بیرون حتی اگه صاحب خونه باشه (مستاجر نباشه)! آیا هیئت امنا این قدرت رو داره؟
آیا هیئت امنا یا همسایه ها میتونن به خاطر نگه داری حیوان خانگی شکایت کنن و پلیس بیاد و حیوان رو ازمون بگیره؟ این رو هم بگم که تمامی همسایه های اطراف من (بالا، پایین و همجوار) مستاجر هستن

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بخاطر نگه داری حیوانات ، نمیتوانند مالک ملک را از واحد بیرون کنند
اما اگر نکهداری حیوانات باعث ایجاد سلب آسایش و ایجاد مزاحمت و نیز رعایت نکردن اصول بهداشتی شود میتوانند علیه مالک اقامه دعوی و ار طریق قانون اقدام نمایند

سلام هیات امنا نمی‌تواند شمارا مجبور به فروختن خانه کند ولی برای نگهداری حیوان اگر موجب اذار واذیت دیگر همسایگان باشد چه مستاجرباشند و چه مالک می‌توانند شکایت کنند.

با سلام. اول اینکه ایشان نمی توانند شما را مجبور به فروش آپارتمان کنند، مضافا اینکه قانونا نگهداری حیوانات صرفا در مشاعات ممنوع است و تنها در صورتی که نگهداری در فضای شخصی موجب ازار و اذیت همسایه ها شود(مثلا سر و صدای زیاد سگ) تحت شرایط خاصی میتوانند با عنوان مزاحمت علیه شما شکایت کنند. در هر صورت، تشخیص این مساله با قاضی می باشد.

نگه داری حیوان در قسمت اختصاصی ممنوع نیست ولی اگر موجب اذیت دیگران باشد قابل جلوگیری است.

با سلام طبق قانون نگهداری حیوانات در مشاعات ممنوع است مگر با رضایت ساکنین با توجه به نگهداری حیوان در قسمت اختصاصی توسط شما از لحاظ قانونی ممنوع نیست مگر انکه موجب مزاحمت ساکنین گردد که می توانند تحت عنوان مزاحمت اقدام کنند در ضمن نمی توانند شما را مجبور به فروختن ملک خود کنند

اگر باعث مزاحمت گردد بله میتوانند .

ربطی به مستاجر یا غیر مستاجر ندارد،اگر هیئت امنا و همسایه ها با موضوعی که شما فرمودید مخالفت کنند شما باید بپذیرید،و یقینن اگر اختلافی صورت بگیرد حق به جانب شما نخواهد بود.