چه قدر طول میکشد تا حکم مهریه صادر شود؟ 6ماهه پروندم شورای حل اختلاف بوده الان دو هفتس فرستادن دادگاه تا حکمش بیاد

پرسیده شده
۷۷ پاسخ ۷۲,۴۱۴ #1131

چند روز دیگه قراره طلاق توافقی گذاشتیم ولی اون اصلا به دادن مهریه راضی نیست اگه نرم و منتظر حکم مهریه بمونم میتونم بگیرم؟ یا درخوست طلاق یک طرفه باید بدم تا مهریه بگیرم؟ یا باید بگم طلاق نمیخوام تا حکم مهریه بیاد بعد تا چند ماه بگیرم تا حالش جا بیاد بعد ببخشم و طلاق! لطفا جواب بدید من زمانم محدوده

مشاوره حقوقی مهریه
۷۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد

بادرودوسلام مدت غیر قابل پیش بینی می باشد.

مدت آن قابل پیش بینی نیست .

سلام. مطالبه مهریه جدا از بحث طلاق است. شما تا زمانیکه که مهریه خود را بذل نکرده اید یعنی تا زمانیکه آن را به همسرتان نبخشیدید می توانید آن را دریافت نمایید.

طبق قانون طلاق حق زوج است مگر غیرازاین توافق شده باشد و در موارد غیر از عسر و حرج زوجه صرفا با رضایت زوج و یابا توافق طرفین و حصول عدم صلح و سازش توسط مشاورین وداور طرفین امکانپذیر خواهد بود.

سلام دادخواست مطالبه مهریه با دادخواست طلاق ارتباطی ندارد
قبل از طلاق می توانید مهریه خود را مطالبه کنید
اگر طلاق توافقی باشد طبق توافق زوجین برای پرداخت یا بذل مهریه عمل می شود

سلام این طور که از فرمایشاتتان معلومه هدف شما از گرفتن مهریه فقط اینه که حال همسرتان را جا بیاورید، و احتیاج مالی ندارید، که اگر اینطوره و ادامه زندگی براتون غیر ممکنه بهتره توافق کنید و مهریه را ببخشید یا بخشیش رو بگیرید و بقیه رو. ببخشید تا همسرتان برای طلاق حاضر شود،