توقف موقت یا پسگیری شکایت از شکایت طرح شده به دیوان عدالت اداری به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۸۴۵ #11285607

بنده نسبت به یکی از ارگان ها به دیوان عدالت اداری طرح شکایت کردم
آنها از شکایت بنده مطلع نیستند
در حال حاضر درون آن ارگان مسئولی در حال پیگیری بنده میباشد و به نتایج خوبی هم رسیده
و بنده میخواهم اگر با این روند به نتیجه میرسم طرح شکایتم را موقتا به تاخیر یا اگر نمیشود متوقفش کنم
تاریخ شکایت بنده در فرودین ماه بوده
ایجاد پرونده اوایل اردیبهشت بوده
تاریخ وقت نظارت در دی ماه گذاشته شده
طرف شکایت بنده در چه زمانی متوجه شکایت بنده میشود؟

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ووقت بخیر
با توجه به اینکه ممکن است دعوای قبلیتون به نتیجه برسد استرداد دادخواست انجام دهید و درصورت به نتیجه نرسیدن پروندتون میتونید مجدد این دادخواستتون رو طرح کنید. و زمان ابلاغ مشخص نیست .