ارجاع پرونده ترک انفاق به دیوان عالی کشور چه نتایجی خواهد داشت؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۶۲۷ #11251341

اگر زوج در دادگاه بدوی به شانزده ماه حبس تعزیری محکوم گردد و در واخواهی عینا همان حکم تایید شود و با اعتراض زوج پرونده در دادگاه تجدید نظر مجددا بررسی و حکم ۷ ماه حبس تعزیری قطعی گردد با درخواست ارسال پرونده به دیوان عالی کشور چه نتایجی خواهد داشت ، لازم به ذکر است زوج در مرحله بازپرسی اقرار نموده بود که خودش همسرش را از منزل اخراج نموده است با این اوصاف ایا احتمال شکسته شدن رای در دیوان وجود دارد و ما به عنوان شاکی چه باید بکنیم؟

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
چنانچه دلایل و مستندات ابرازی از سوی متهم متقن واقع شود امکان اینکه رای برگردد وجود دارد لذا در این مرحله سعی کنید شما هم دلایل کافی ارائه دهید

با سلام دادخواه محترم نظر به اینکه زوج در تحقیقات مقدماتی اقرار به اخراج شما از منزل مشترک نموده و رای صادره در دادگاه تجدید نظر استان هم تایید شده است لذا بعید به نظر می رسد رای صادره در دیوان نقض گردد در عین حال دلایل و مستندات زوج مشخص نیست مشاوره دقیق و کامل میسر نیست

باسلام
در اعتراض به رای صرفا در صورت وجود مدارک و شواهد مستدلل است که نقش مهمی در نتیجه رای خواهد داشت و این امر بسته به مدارک ارسالی زوج دارد

هر مرحله تحقیقات خود را انجام میدهد
جزئیات پرونده مشخص نیست و هر حکمی امکان پذیر است