قبل از جلسه رسیدگی باید برم درخواست استعلام حساب هاشو بدهم ؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۴۵ #11249460

با سلام شوهر سابقم درخواست تعدیل اقساط مهریه زدن، و دادگاه جلسه رسیدگی تعیین کرده آیا من در جلسه دادگاه خواهان استعلام حساب های بانکی همسرم بشم یا قبل از جلسه رسیدگی باید برم درخواست استعلام حساب هاشو بدهم ؟

مشاوره حقوقی خانواده
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام قبل از دادگاه مدارک مبنی بر استعلامات حساب و ملائت وی را تهیه و ارائه دهید

سلام در جلسه رسیدگی تقاضای استعلام بفرمایید

با سلام
میتوانید پیش از جلسه نیز طی لایحه درخواست استعلام حساب‌های بانکی را مطرح نمایید.

با سلام. در جلسه رسیدگی از قاضی تقاضای استعلام حساب بانکی رو به عمل بیارید.

با درود ،در جلسه اول دادرسی از قاضی پرونده تقاضای استعلام از حسابهای بانکی خواهان تعدیل تقسیط را نمایید

سلام
در جلسه رسیدگی درخواست کنید.

سلام در جلسه رسیدگی موضوع استعلام را مطرح بفرمایید