ضبط مکالمات جلسه ای که خودمان در آن حضور داریم، از نظر قانونی به چه شکل است؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۸۱۱ #11231830

ضبط مکالمات جلسه ای که خودمان در آن حضور داریم و یا ضبط مکالمات تلفنی خودمان با شخص دیگری، مثلا برای استفاده شخصی در آینده، و بدون آنکه مثلا بخواهیم از آن برای بردن آبروی کسی استفاده کنیم و یا بدون آنکه بخواهیم مثلا در سطح وسیع پخش کنیم، از نظر قانونی به چه شکل است؟ و آیا این کار به معنای شنود است؟

و اگر این کار ما، در مواجهه با یک انسان متخلف و صرفا برای ارایه مدرک بیشتر به دادگاه به عنوان قرینه اثبات جرم صورت گیرد، خلاف قانون است؟

مشاوره حقوقی استراق سمع
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام صرف ضبط صدا جرم محسوب نمی گردد مگر اینکه بخواهید از آن سوء استفاده نموده و حیثیت طرف را لکه دارنمایید

با سلام
اگر سواستفاده نشود ایرادی ندارد

درصورتی که سواستفاده شود از آن جرم است.

بااحترام
اگر جهت ارائه به قاضی باشد مشکلی ندارد اما زمانی حتی برای خود اشخاص داخل جلسه ارسال نمایید مرتکب جرم شده اید

با سلام خیر جرمی صوت نگرفته است

ضبط صدا و ارائه آن در دادگاه جرم نیست،این موضوع وصف مجرمانه ندارد مگر مورد سواستفاده واقع گردد ک در اینصورت ذی سمت می‌تواند اقدام ب طرح شکایت کند

با سلام ضبط صدا در صورتی که مورد سو استفاده قرار نگیرد جرم نیست