میگه باید تخلیه کنی مگه از من اجاره کردی، میتونم خالی نکنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۶۹ #11228707

سلام خدمت بزررگواران
من خونه ای رو اجاره کردم که صاحب خونه خودش یه شهر دیگه بوده وبرادر خانومش خونه رو به من اجاره داده یک سال در خونه زندگی کردم و دوباره تمدید اش کردم الان سه ماه هم از تمدید اش میگذره که صاحب خونه اومده میگه باید تخلیه کنی مگه از من اجاره کردی باید من الان چکار کنم ایا میتونم خالی نکنم لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صاحب ملک باید ابتدا درخواست ابطال قرارداد را بکند

با درود ایشان اگر به وکالت از مالک نبودند باید تخلیه صورت بگیرد چراکه قرارداد باطل میباشد

اگر موجر در زمان عقد قرارداد فاقد سمت بوده باشد قرارداد تنظیمی فاقد اعتبار بوده و صاحب ملک باید ابتدا درخواست ابطال قرارداد را بکند و سپس از طریق درخواست خلع ید نسبت به تخلیه اقدام نماید .

بادرودوسلام باید به تخلیه اقدام نمایید.

سلام و عرض ادب
متاسفانه شما باید زمان عقد قرارداد مدارک مثبت مالکیت موجر را بررسی میکردید. در صورتی که فردی که با شما قرارداد بسته مالک نباشد، شما ناچار به تخلیه و تحویل عین مستاجره هستید

با سلام
ایشان اگر به وکالت از طرفیت مالک نبودند بله متاسفانه چاره ایی جز تخلیه نیست

راهی جز تخلیه ندارید.