ایشان سهم الارث پدری خود را پس از ابلاغ دادگاه فروختند، آیا این امر شامل وحدت رویه میشود یا فرار از دین؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۷ #11224464

خواهر بنده قبل عید درخواست مهریه داده
دادگاه خواسته که مال معرفی کنید . تمام اموال زوج را به دادگاه معرفی کردیم . دادگاه به زوج ابلاغ کرد که حق هیچگونه خرید و فروش ندارد ولی ایشان سهم الارث پدری خود را ۱ هفتهه پس از ابلاغ دادگاه فروختند
حال سوال اینجاست که آیا این امر شامل وحدت رویه میشود یا فرار از دین ؟
طبق چیزی که ما میدونیم سهم الارث جزء اموال و دارایی های زوج نمیباشد و زوجه میتواند تمام مهریه را تمام و کمال از سهم الارث وصول کند

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر تامین خواسته صادر کرده اند و شما توقیف روی آن گذاشته باشید یا دادگاه به زوج مستقیما اعلام نموده باشد حق فروش اموال را ندارد فرار از دین محسوب میشود . بایستی مدارکتان بررسی شود .