بابت مهریه چکاری میشه کرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۴۳ #11176710

سال۸۴ دایی بنده جدا شدن تعداد ۱۰ سکه توافق کردن بدن داده شده الان که مادر بزرگ بنده فوت شدن و دایی من ارثی بهشون رسیده اون خانم بعد از دایی من ۳ بار دیگه ازدواج و بچه دارن حالا اومدن دست گذاشتن رو سهم دایی بنده از خونه میگن ۱۰ تا سکه ۱۰۰ میلیون میشه بده ندادی . دادگاه جلوی خونرو بسته حکم این چیه چه کار میشه کرد ؟

مشاوره حقوقی خانواده
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام.اگر ده سکه مورد توافق را در اون زمان تاریخ کرده؛مجددا نمیتونه مهریه رو بگیره.دائی تون توافقنامه قبلی و رسید پرداخت ده سکه را با لایحه به قسمت اجرا ارائه نمایند...ولی اگر ده سکه را تحویل نداده.اقدام اون زن قانونی هست و ربطی به چندبار ازدواج ایشون نداره.

با سلام ، در صورت عدم پرداخت مهریه در آن زمان ، با درخواست خانم و صدور اجرائیه و تعیین سهم دایی توسط کارشناس دادگستری ، از سهم الارث برداشت میشود

باسلام چنانچه مدارکی دال بر تادیه ده عدد سکه دارید ارائه دهید درغیراینصورت از سهم الارث ایشان برداشته می شود

با سلام
چنانچه طبق توافق ۱۰ سکه پرداخت نشده می تواند بگیرد و ارتباطی به چند بار ازدواج ایشان ندارد

امکان مطالبه مهریه وجود دارد

با درود چنان‌چه مهریه زوجه تادیه یا ابرا نشده بحق اقدام کرده است