برای ملاقات فرزند هر روز و هر ساعتی که بخوام میتونم ببینمش؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۳۰۸ #11166960

درود وقت بخیر، ببخشید من حق ملاقات فرزندم آزاده، یعنی هر روز هر ساعتی که بخوام میتونم ببینمش؟ میشه شبم پیشم باشه؟ یا اینکه محدودیت خاصی داره؟
بچم دو سال و نیمشه اگه بخوام از شوهر سابقم بگیرمش چه شرایطی نیازه؟

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر زوجین توافق کنند معمولا دادگاه مشکلی با محل و زمان ملاقات ندارد اما اگر توافق نکنند هر کدام از زوجین می تواند دادخواست حقوقی با عنوان تعیین زمان و مکان ملاقات فرزند مشترک بدهد که البته زیاد مرسوم نیست اما شدنی است . در آن صورت دادگاه می تواند شرایط زمانی و مکانی ملاقات را تعیین کند .

طبق توافق بین مادر و پدر خواهد بود حضانت فرزند تا سن ۷ سال با مادر خواهد بود می توانید دادخواست خود را ازطیق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید

سلام و درود، بانوی گرامی تا هفت سالگی حضانت حق شما بوده و می توانید دادخواست لازم را ارایه دهید؛ حق‌ ملاقات آزاد نبوده و چگونگی آن براساس تصمیم دادگاه می باشد؛ آرزوی بهروزی.

اولویت حضانت با مادر است تا ۷ سالگی. ولی اگر بنا به دلایلی حضانت باشما نباشد دادخواست ملاقات با فرزند میدهید و دادگاه روز و ساعات مشخص و مکان مشخص قید میکند

سلام حق حضانت تا ۷ سالگی با مادر است شما میتوانید دادخواست حضانت بدهید

شما باتوجه به اضاع واحوال خاض خود توافق کردیدحضانت بچه با پدر باشد نمیتوانیدبرخلاف توافق اقدام کنید
وقت آزاده به این معنی نیست که هرموقع ازشبانه روز آسایش خانواده شوهرسابقت را بهم بزنی که میخوام بچه را ببینم
لذاتوصیه می کنم چنین کاری نکنید که آرامش بچه بهم بخوره

درود بر شما، قانونا چنانچه توافقی میان زوجین در این خصوص باشد، معتبر است، لکن قانونا حضانت تا ۷ سالگی با مادر است.