چه مدت طول میکشد تا از طریق پیامک مرا مطلع کنند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۲۴ #11162824

سلام
مستاجر من ۹ ماه هست اجاره نداده، رفتم اظهار نامه فرستادم بعدشم شکایت کردم بعد از سه ماه وقت دادگاهم رسید رفتم دادگاه هیچی بهم نگفتن فقط گفتن به زودی از طریق پیامک خبرت میکنیم.
میخواستم بدونم چند روز طول میکشه تا پیامک برام بیاد؟
و اینکه دستور تخلیه میدن یا نه؟
( یک ماه از قرارداد مونم مونده ).

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
دستور تخلیه را از شورا باید بگیرید
ارسال پیام نیز وقت مشخصی ندارد

زمان مشخصی ندارد بین ده تا بیست روز زمان میبرد

ارسال پیامک که دراختیارقاضی هست که رای چه زمانی صادرکند معمولا ظرف یک هفته ازتاریخ جلسه انشای رای میشود ومتعاقب ان ابلاغ میشود واگرمدارک واظهارات شما کامل باشد حتما رای به نفع شماصادرمی گردد