مراحل درخواست فروش مال مشاعی به چه ترتیبی است و از کجا باید شروع کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۵۴ #11147746

با سلام و احترام
بنده و تعداد ۲۰۰ نفر دیگر در قطعه زمینی مشاعی شریک هستیم و هرکدام به تعداد ۱۵۰ سهم مشاعی از کل زمین سند تک برگ دریافت کرده ایم.با توجه به اینکه کاربری زمین باغ بوده و اجازه تفکیک اراضی کشاورزی در شمال داده نمیشود تصمیم به فروش زمین خود دارم ولی متاسفانه تعداد از مالکین یا مخالفن و یا اصلا دسترسی به ایشان وجود ندارد .لطفا راهنمایی بفرمایید مراحل درخواست فروش مال مشاعی به چه ترتیبی است و از کجا باید شروع کنم؟ضمنا چه میزان هزینه در بر خواهد داشت؟
سپاسگزارم

مشاوره حقوقی ملکی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

ابتدا از اداره ثبت گواهی عدم افراز اخذ نمایید و متعاقبا از طریق دادگاه تقاضای دستور فروش مال مشاع کنید

با سلام
درا بتدا درخواست افراز نسبت به اداره ثبت اسناد واملاک ارائه نمایید در صورتی که اعلام نمودند قابل افراز نمی باشد آن گاه دادخواست خود را مبنی بر فروش دردفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت نمایید

درود
ابتدا از طریق اداره ثبت درخواست افراز دهید و درصورت دریافت گواهی عدم امکان افراز ، با مراجعه به یکی از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی بابت فروش مال مشای غیر قابل افراز دادخواست دهید .

از طریق اداره ثبت ابتدا باید گواهی عدم افراز دریافت نمایید

درود
از ثبت تقاضا افراز بدهید.

باسلام
از طریق درخواست افراز از اداره ثبت شروع میشود

با درود. باید ابتدا از ثبت اسناد و املاک محل تقاضای افراز ملک نمایید ،و گواهی عدم افراز اخذ نمایید و از دفتر خدمات قضایی دادخواست صدور دستور فروش مال مشاعی غیرقابل افراز باارجاع به کارشناس در و تقسیم وجوه حاصل از فروش بین مالکین مشاعی از طریق مزایده بفروش می رسد و سهم پول هر سهامدار تقسیم می شود