شماره اشتباهی گرفته ام، آیا من مقصرم یا کار اشتباهی کردم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۰۳۲ #11119676

با سلام
من با یه شماره ای تماس گرفتم که دو رقم اشتباه گرفتم و منجر به اشتباه گرفتن شد، آقایی گوشی برداشت من از صداشم توجه شدم مخاطب مرد نظر من نیست و من شماره اشتباه گرفتم و از ایشان عذر خاهی کردم و خاستم قطع کنم که ایشان گفتن نه قطع نکن بگو این شماره از کی گرفتی از کجا گرفتی گفتم من اشتباه گرفتم ، گفت نه من الان تو کلانتری هستم و ... من گفتم صبر کنید من شمارمو نگاه کنم ببینم چی شده. قطع کردم و به فاصله یک دقیقه دوباره زنگ زدم گفتم من دو شماره جا به جا گرفتم و معذرت میخام و پرسیدم قضیه چیه مشکل چیه؟
ایشان گفتن نمیدونم چه کسی شماره یکی از خانمای خانواده ایشان پخش کرده همه دارن زنگ میزنن و کلی عذر خواهی کردم و ایشان هم حرفی نزدنن و قطع کردم. ولی الان میترسم با توجه به گفته ایشان و اینکه در کلانتری بودن شماره من هم تو گوشیشون هست برای من هم دردسری ایجاد بشه.
آیا من مقصرم یا کار اشتباهی کردم؟
یا جرمی مرتکب شدم ؟

مشاوره حقوقی مزاحمت تلفنی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تماس به تنهایی و عدم تکرار از جانب شما باعث تشکیل ارکان بزه مزاحمت یا توهین نمیگردد

سلام.

نگران نباشید و هیچ اتهامی نمی توان به شما نسبت داد. آسوده خاطر باشید.

باآرزوی موفقیت برای شما

با سلام
صرف تماس تلفنی جرم نمی باشد و مصداقی مجرمانه ندارد مگر اینکه مزاحمت به تکرار و یا توهین در قالب تماس تلفنی با مدارکی از جمله پیامک قابل اثبات باشد