من برای نظام وظیفه و سربازی میتونم در یک تیم نظامی خدمت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۲۷ #11109239

با سلام و خسته نباشید
میخواستم ببینم من برای نظام وظیفه و سربازی میتونم به عنوان بازیکن در یک تیم نظامی خدمت کنم؟
برای اینکار باید چیکار کنم؟
۱۸ سالم هستش و متاسفانه من سابقه هیچ بازی رسمی ندارم اما در حال حاضر در بهترین و ایده آل ترین شرایط فیزیکی و توانایی فوتبال بازی کردن هستم، در حد یک بازیکن لیگ دسته اول فوتبال.

مشاوره حقوقی قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی در این خصوص امریه دریافت کنید

خیر امکان ندارد پذیرش امریه ویژه رشته و مدارک تحصیلی میباشد مگر اینکه شما در یک تیم باشید و ان تیم موافقت کند شما در ملوان یا تراکتور یا فجر که تیم های نظامی هستند خدمت سربازی خود را بگذرانید

اینکه شما دوران خدمت سربازی خود را بصورت فعالیت در رشته خاصی برای سازمان و ارگان دولتی سپری کنید امریه نام دارد، و سازمان ها با توجه به رشته ها و تخصص های مورد نیاز خود که اعلام میکنند نیرو جذب میکنند. بنابراین شما نیز باید رشته های مورد نیاز را از سازمان مورد نظر جویا شوید. اما عموما ازمیان رشته های درسی اعلام نیاز و جذب می کنند.