آیا میتوان مانع پارک موتور سیکلت در کنار خانه شد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۵۸ #11105739

سرو صدای بیش از حد تعمیرگاه موتورسیکلت در کنار منزل مسکونی بنده و پارک ماشینهایشان در پیاده روی جلوی منزلم

مشاوره حقوقی ممانعت از حق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام شما ابتدا می توانید با شماره تلفن ۱۳۷ شهرداری تماس گرفته و بررسی رفع مزاحمت شغل مزاحم را مطرح نمایید چنانچه ایشان رسیدگی نموده و و مزاحمت به اثبات برسد می‌بایست شغل مربوطه رفع مزاحمت به نماید ولی چنانچه شغل مربوطه مزاحم تشخیص داده نشود شما صرفا می توانید با پلیس ۱۱۰ تماس گرفته و ادعای ایجاد مزاحمت در محل زندگی خویش را مطرح نمایید و پس از آن شکایت کیفری علیه ایشان مطرح نمایید