آیا کسی می تواند معترض شود؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۳۸ #11104654

سلام بدلیل این که خانه ما پارکینگ ندارد و چندین بار با خودروی ما تصادف کرده اند ما یک دوربین موبایل از پشت پنجره رو به خیابان گذاشته ایم .

مشاوره حقوقی ملکی
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بهتر است دوربین مداربسته نصب گردد..

بادرودوسلام امکان استفاده ازدوربین مداربسته می باشد.

با سلام
عدم انتشار فیلم ضبط شده مشکلی حادث نمی شود .

صرف انجام این عمل در به شرط رعایت پوشش حریم شخصی عرفی و عدم سواستفاده یا انتشار غیرمجاز تصاویر فاقد وجه کیفری یا حتی حقوقی است.
همچنین در خصوص استفاده از علائم هشدار دهنده و یا دوربین مداربسته به جای انواع دیگر دوربین، هیچ تکلیف و الزام قانونی وجود ندارد؛ اما به علت داشتن فواید کاربردی در جلوگیری از عواقب احتمالی آینده و امکان دفاع مناسب تر، قابل توصیه است.

بهتر است از دوربین مدار بسته استفاده شود

با سلام و احترام، در حالت عادی، خیر. ولی بهتر است از دوربین مداربسته استفاده نموده و یا برچسب ( این مکان مجهز به دوربین مداربسته است ) بزنید.

دوربین مدار بسته نصب کنید