زن میتونه بدون اجازه شوهرش بره مجردی زندگی کنه وادعای نفقه کنه؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۳۹۰ #11088954

سلام‌ همسر و مادر و برادرش و چند نفر دیگر بدون‌ هیچ حکمی کلیه وسایل منزل و وسائل شخصی بنده مدارک شناساییم و وسائل کار و ابزار کار بنده را بار کامیون کردن مانع شدم کتکم زدن نامه پزشک قانونی هم گرفتم ضمیمه پرونده کردم چندین بار رفتم دنبال همسرم با من در گیرشدن گزارشها و صورتجلسه های ۱۱۰ رو پرونه است الان یکسال نیمه درگیر شکایتم به هیچ نتیجه ای فعلا نرسیدم. تو این مدتم نذاشتن حتی صدای بچمم بشنوم الانم دادنامه اومده برام برا نفقه رفتم واخاهی زدم رو پرونده دیگه خسته شدم از ادامه شکایت کارتن خواب شدم مشگل مالی و مشگل جا خواب و مشگل نداشتن مدرک شناسای و خورد و خوراک و..دیگه خسته شدم از زنده بودن همسرم با پولهایی که از من برده رفته مجردی خونه گرفته با بچه ۶ ساله ام مگر زن میتونه خودش بره خونه بگیره؟ لطفٱ راهنمایی کنید چکار کنم؟ دلتنگ بچمم و کارتنخوابی اذیتم میکنه شغلم تکنسین برقه شبا خسته از سرکار میام میرم پارک میخابم شبم از ترس دزد و خفت
گیر نمیتونم بخابم یکی دو بار سکته رو رد کردم مالم رفت آبروم تو محل رفت. لطفآ راهنماییم کنید. ممنون

مشاوره حقوقی نفقه
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست الزام به تمکین دهید .

سلام و عرض ادب
دادخواست الزام به تمکین دهید و در صورت عدم بازگشت مستمر، نفقه ای به ایشان تعلق نخواهد گرفت.

با درود ابتدا دادخواست الزام به تمکین وهمینطور ملاقات با فرزند را ثبت کنید

باسلام
شما میتوانید برای تمکین و ملاقات فرزند خود از طریق قانونی اقدام کنید

باسلام
طبق نگارش شما بهتراست اول دادخواست الزام به تمکین وهمینطور ملاقات با فرزند راارایه دهید وبعد مطالبه وسایل و..‌

بادرودوسلام بدوا اظهارنامه ارسال نمایید.

درود:دادخواست الزام به تمکین دهید همچنین اموال ،ولی در محکمه نیاز به اثبات دارد.