چطور می تونم رفع نقص کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۸۵۴ #11060489

سلام
یه ابلاغیه رفع نقص در مورد انحصار وراثت دارم و شورای مربوطه در محل سکونت بنده نیست. چطور می تونم رفع نقص کنم عدم همکاری وارث دارم و برای رفع نقص اصل و کپی وارث ازم خواستن

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی هم امکانپذیر است‌.

سلام
از طریق دفاتر خدمات قضایی امکانپذیر است ‌.

از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام نمایید.

با سلام. اصل و کپی مدارک را نمی‌توان از راه دور و از طریق دفتر خدمات قضایی ارسال کرد. لذا حضورا به شعبه مراجعه کنید. در صورتی که سایر وراث شناسنامه و مدارک مربوطه را جهت انجام انحصار وراثت در اختیار شما قرار نمی‌دهند، از شورا درخواست کنید که از اداره ثبت احوال شهرتان مشخصات سجلی ایشان را استعلام بگیرد تا بر اساس آن ها گواهی انحصار وراثت صادر شود.

با سلام
شما میتوانید از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام به رفع نقص نمایید

باسلام
نیازی به مراجعه حضوری نیست از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام نمایید

درود. رفع نقص از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی هم امکانپذیر است‌.