آیا میتوان نام علی را به شاسا تغییر داد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱,۳۱۸ #11058983

آیا میشه نام از علی به ساشا و نام خانوادگی از عبدالحسینی به حسینی رو عوض کنم

مشاوره حقوقی ثبت احوال
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بله می توانید....

با سلام
اسم علی را به هیچ عنوان نمیتوانید تغییر دهید
فامیل شما اگر دارای پسوند یا پیشوند باشد میتوانید اقدام نمایید
با تشکر دربر

تعییراسم چون اسم ائمه است نمیشود
برای نام خانوادگی به اداره ثبت احوال محل صدورشناسنامه مراجعه کنید

با سلام ووقت بخیر
اصولا اسامی ائمه قابل تغییر نمی باشد و برای تغییر نام خانوادگی هم میتوانید ازثبت احوال پیگیری کنید .

سلام و وقت بخیر
طبق نص صریح قانون ثبت احوال امکان تغییر نام از اسامی و القاب ائمه به اسامی دیگری امکان پذیر نیست.اما در خصوص نام خانوادگی هر شخص یک بار می تواند نام خانوادگی را تغییر دهد.

با سلام و عرض ادب شما می توانید تا یک بار بدون مشکل نام و نام خانوادگی خود را تغییر دهید و اینکه دقیقا کدام اسامی مورد پذیرش قرارمی گیرد باید به اداره ثبت احوال مراجعه کنید